VAŘENÁ LOUPANÁ VEJCE V NÁLEVU
Vařená a loupaná vejce v nálevu jsou velmi oblíbená u výrobců lahůdek, rovněž jsou hojně využívána v restauracích, školních jídelnách a obdobných provozech.
Při zpracování používáme moderní automatizovanou technologii, která zajišťuje přesně vycentrované žloutky uprostřed vejce. Barva a chuť vařených vajec je přitom zachována a nálev ve kterém jsou vejce uskladněna je udržuje a chrání před mikrobiálním ohrožením.
Na trhu s vařenými loupanými vejci jsme výrobce s více než desetiletou praxí.
Balení – váha netto: 1 kg, 4 kg, 5 kg, 7 kg
Použití: gastro, catering, lahůdkářské výrobny atd.
Minimální trvanlivost: 25 dnů od data výroby.
ZLOMKY VAŘENÝH VAJEC V NÁLEVU
Kvalitní surovina, obsahuje mechanicky poškozená vejce z výroby. Nálev vejce udržuje a chrání před mikrobiálním ohrožením, chuť vajec není ovlivněna.
Balení – váha netto: 7 kg
Použití: Vhodné jako základ do pomazánek a vaječných výrob.
Trvanlivost: 20 dnů od data výroby.
Podniková prodejna
Těhul 169, 274 80 Slaný – Kvíc
Otevírací doba: Po-Pá 6:00 – 16:00